Rådgivning

Ibland kan man bli osäker och behöver rådgivning inom ett begränsat område. Det kan vara inom ledarskap. Då kan frågan vara relaterad till medarbetarsamtal eller hur man hanterar en förändring i sin verksamhet. Då kan det vara skönt att få råd av någon som både står utanför själva processen men som ändå har en förmåga att hjälpa till och underlätta vissa skeenden. Då kan det vara tryggt och skönt att anlita en ledarskapsexpert.

Ett annat område som jag ger rådgivning inom är försäljning. Idag är nyckeln till tillväxt och lönsamhet att företaget säljer sina varor och tjänster i allt större omfattning. Här kan jag ge råd och påverka både operativa frågor eller mer strategiska frågor. Rådgivningen kan ske både till medarbetare eller chefer inom försäljning. Allt i syfte att genom ökade kunskaper och trygghet öka försäljningen markant.

Inom kommunikation ger jag också rådgivning. Jag skiljer på UTformation och INformation. Min rådgivning ger dig en helt ny uppsättning verktyg så att du verkligen når IN med din kommunikation.

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...