Handledning

En viktig del av mitt arbete är handledning. Det har blivit svårare att vara chef bara det senaste året. Kraven blir högre och högre och kompetensutvecklingen hänger inte alltid med. Många chefer känner då ett stöd att ha någon person utifrån att bolla idéer med. Till det kommer också konkreta råd och tips baserade på min kunskap om människors medfödda programvaror. Idag räcker det inte med lite sunt förnuft. Idag krävs det helt enkelt sylvassa kunskaper inom de allra flesta områden. Det jag hjälper mina kunder med både i Sverige och utomlands är det senaste inom ledarskap, försäljning, marknadsföring, kommunikation och rekrytering. Jag är deras externa ledarskapsexpert.

Exempel på kunduppdrag är en VD för ett expansivt företag som ska dubbla omsättningen inom ett år. Jag hjälper henne både med strategi och operativa frågor. Ett annat uppdrag är ägaren för ett medelstort bolag som vill dubbla omsättningen på tre år där det strategiska arbetet är prioriterat. Jag handleder inte bara top management utan också exempelvis en mellanchef på en bank som behöver råd och tips för att hantera svårigheter både från sina chefer och underställda.

Alla uppdrag är således unika och du är mer än välkommen att kontakta mig för en diskussion hur just jag kan hjälpa dig att överträffa dina mål. thomas@brainscan.se eller 0708 570 550

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...