Ledarskapsexpert

I grunden är jag civilekonom från Stockholms Universitet men har de senaste 15 åren mest intresserat mig för hur människor egentligen fungerar. Det är min övertygelse att ökad kunskap om detta leder till förbättrade resultat. Mina egna observationer samt många andras visar tydliga effekter. 

Inom ledarskapet har mina metoder visat sig vara bra. I början av min yrkeserfarenhet gav detta ledarskap egna framgångar. Då som chef inom McDonald´s. Framgångarna fortsatte senare som VD för Junibacken och Chefsnätverket Close. Jag har också stor erfarenhet av styrelsearbete både som ledamot och som ordförande.

Sedan 2009 är jag författare, föreläsare och ledarskapsexpert. Jag hjälper företag att förbättra sin försäljning och sitt ledarskap för att ligga steget före konkurrenterna. Vill du också ligga före? Anlita en ledarskapsexpert och kontakta mig, thomas@brainscan.se eller 0708 570 550.

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...