Kurser i ledarskap

Att vara en ledare innebär att få alla medarbetare att gå åt samma håll och mål och att göra detta med beslutssamhet och engagemang. Hur du agerar som ledare påverkar hela organisationen och är nyckeln till hur relationerna utvecklas internt hos företaget samt externt mot kunder/samarbetspartners.

En ledare måste anpassa sitt ledarskap till organisationen. Ett ledarskap som fungerar bra hos ena organisationen fungerar nödvändigtvis inte lika bra hos en annan. Mina kurser i ledarskap anpassar jag efter hur din organisation ser ut och vad du vill uppnå med kursen. 

Kurs i ledarskap ger långt mervärde

Mina kurser i ledarskap ger dig verktyg för att skapa motivation och inspiration genom ditt ledarskap. Att vara en ledare bygger på att skapa en bra relation till de du leder och genom denna relation bygga upp ditt förtroende. Detta är en viktig faktor som ledare, utan förtroende spelar inget annat någon roll.

Mina kurser skapar en ökad insikt om hur du själv leder och uppfattas och det är just denna ökade insikt som leder till förbättrade ledaregenskapar.

Jag, Thomas Lundqvist, har lång erfarenhet av ledarskap från min tid som chef inom McDonalds och senare VD för Junibacken och Chefsnätverket Close.

Vill du veta mer eller boka din kurs i ledarskap direkt så är du välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret så tar jag kontakt med dig så snart jag kan. Givetvis kan du skicka ett mail till mig direkt på thomas@brainscan.se eller ringa mig på telefon 0708-570 550.

Välkommen!

 

 

”Samtliga deltagare gav 10/10 i betyg så jag är ganska nöjd skrev uppdragsgivaren”

Citat från en av mina uppdragsgivare.

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...