Kurser i kommunikation

Att en bra och öppen kommunikation är avgörande för att ett företag ska må bra och fungera är de flesta medvetna om, men hur gör man?

Att veta vad en annan person tänker och tycker är omöjligt utan kommunikation. De kurser i kommunikation som jag håller hjälper dig att utveckla ditt företag genom att effektivisera och skapa en öppen kommunikation. Mina kurser i kommunikation riktar sig både mot chefer och/eller anställda.

Kommunikationskurs för ledare

För dig som chef handlar det om att lära sig hur du kommunicerar internt mot dina anställda och samtidigt att ditt budskap kommuniceras externt på ett bra sätt. Nyckeln är att dessa två kommunikationsvägar samverkar och går hand i hand. Mina kurser i kommunikation skapar förståelse för hur du som chef ska agera samt hur dina anställda ska agera.

Anmäl dig och ditt företag till en kommunikationkurs redan idag så garanterar jag att du kommer få en ökad förståelse för vikten av bra kommunikation samtidigt som du får med dig en uppsättning verktyg för att vidare utveckla och förbättra din kommunikation.

Jag, Thomas Lundqvist, har lång erfarenhet av ledarskap och kommunikation från min tid som chef inom McDonalds och senare VD för Junibacken och Chefsnätverket Close.

Vill du veta mer eller boka din kurs i kommunikation direkt så är du välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret så tar jag kontakt med dig så snart jag kan. Du får självklart ringa mig direkt på telefon, 0708-570 550, eller skicka mig ett mail på thomas@brainscan.se.

Välkommen!

 

”Thomas nya kommunikationskurs var helt fantastisk. Bästa som jag någonsin varit på och jag har varit på många kurser. Det enda som var dåligt var jag väntat så länge innan jag bokade den”.

Citat från utvärderingen av senaste kursen.

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...