Konsult, ledarskap

Att som chef och ledare idag kunna diskutera och förstå de olika frågorna man dagligen ställs inför. Att diskutera detta internt och utveckla sig på det sättet är inte det bästa och inte eller det enklaste.

Jag är konsult inom ledarskap och fungerar som ett professionellt bollplank för dig och din verksamhet. Som konsult inom ledarskap hjälper jag dig att utvecklas, kortsiktigt likväl som långsiktigt. Genom mina erfarenheter som chef inom McDonalds och som VD för Junibacken och nätverket Close har jag utvecklat många tekniker som du kan ha med dig för att hela tiden utvecklas som ledare.

Anlita en professionell konsult inom ledarskap

Att vara en bra, duktig och omtyckt ledare kräver att du kan kommunicera på rätt sätt och som konsult lägger jag stor vikt på att öka din kommunikationsförmåga. En bra kommunikation gör att din organisation fungerar bättre.

Vill du veta mer är du välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret så tar jag kontakt med dig så snart jag kan. Du får självklart ringa mig direkt på telefon, 0708-570 550, eller skicka mig ett mail på thomas@brainscan.se.

Välkommen!

 

”Det finns inget bättre än att ha ett professionellt bollplank. Jag rekommenderar alla att ha det. Det utvecklar något enormt”.

Citat från av mina kunder.

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...