Föreläsning i motivation

Att motivera och entusiasmera sina medarbetare kan vara något av det svåraste en organisation ställs inför på daglig basis. En motiverad personalstyrka och ledning som alla driver mot samma mål är avgörande för att organisationen ska kunna växa och fortsätta vara välmående. Det är vad mina föreläsningar i motivation går ut på.

Hur man motiverar sina medarbetare skiljer sig mellan organisation och organisation då ingen är den andre lik. För att kunna motivera krävs det att du har en förståelse för för hur människor tänker och agerar i olika situationer. Genom mina föreläsningar i motivation hjälper jag dig öka dina kunskaper inom detta för att på så sätt utveckla motivationsnivån inom organisationen. Att t.ex. ha en motiverad säljkår finns det inte många organisationer som inte skulle vilja ha och det är något som jag är expert inom.

Boka din föreläsning i motivation nu

Om du vill komma i kontakt med mig är du välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer jag upp dig så snart jag har möjlighet så tar vi en diskussion om hur jag kan hjälpa dig med din organisations motivation. Du får givetvis ringa mig direkt på telefon 0708-570 550 eller skicka ett mail till thomas@brainscan.se.

Välkommen!

 

”Du är en av de bästa i Sverige, så kunnig & smart. Det var väldigt lärorikt!”

Mia Törnblom

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...