Föreläsningar, ledarskap

Jag föreläser inom ledarskap och arbetar med stora och mellanstora företag, både i Sverige och utomlands.

Oavsett om du står inför ett specifikt problem med din verksamhet eller om du känner att du behöver allmänna råd, tips och idéer så anpassar jag mina föreläsningar i ledarskap efter dina önskemål. Att vara en ledare idag är mycket svårare idag då det krävs mycket mer av en ledare nuförtiden. Några exempel på föreläsningar jag erbjuder:

  • Ledarskap som motiverar
  • Ledarskapets nya verktygslåda
  • Avancerat ledarskap

Du får verktygen genom mina ledarskapsföreläsningar

En ledare idag måste ha kompetenser och erfarenheter från nästan alla områden som företaget är verksamt inom för att på så sätt kunna bygga upp ett förtroende bland sina medarbetare. Genom mina föreläsningar inom ledarskap kommer du få ökad inspiration och framförallt motivation. Till stor del handlar ett bra ledarskap om att kunna kommunicera effektivt och däri ligger stor fokus på just kommunikation i mina föreläsningar.

Om du vill komma i kontakt med mig är du välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer jag upp dig så snart jag har möjlighet så tar vi en diskussion om hur jag kan hjälpa dig med ditt ledarskap. Du får givetvis ringa mig direkt på telefon 0708-570 550 eller skicka ett mail till thomas@brainscan.se.

Välkommen!

 

”Tusen tack själv. Det blev verkligen "pricken över i" som vi önskade. En välbehövlig vitamininjektion för samtliga. Du (och jag!?) har fått beröm hela dagen. Kul!!”

Citat från en uppdragsgivare nyligen.

 

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...