Blogg

2014-11-16 18:47

"Leaders are readers"

Jag fick besked i veckan att det nu går att beställa "Bli en bättre ledare och chef" igen. Den tredje (!) upplagan är nu levererad från tryckeriet. Boken som blivit mycket uppskattad av läsare, nominerades som årets HR-bok.

Boken är mitt förslag till årets julklapp för de som leder människor eller leder projekt. Beställ direkt frånhttp://brainscan.se/mina-bocker eller via http://www.bokus.com/bok/9789187093333/bli-en-battre-ledare-och-chef-en-praktisk-handbok-for-dig-som-utveckla-ditt-ledarskap/ eller via http://www.adlibris.com/se/bok/bli-en-battre-ledare-och-chef-en-praktisk-handbok-for-dig-som-utveckla-ditt-ledarskap-9789187093333

2014-08-29 11:14

400 000 kronor är mycket pengar. Den kostnaden är vad VARJE enskild individ som blir utbränd kostar på en arbetsplats. Så varje person du känner till som är eller har varit utbränd har i genomsnitt kostat ett företag, en kommun eller staten 400 000 kronor per person. Det är mycket pengar som kunde använts till bättre saker i samhället.

Kompetens kostar pengar men inkompetens kostar alltid mycket mer. Dessutom tillkommer allt lidande för varje enskild individ. Detta vill jag ändra på och det är därför jag skriver böcker om hur du ska leda andra utan att skapa utbrända anställda. Min bok ”Bli en bättre ledare och chef” blev nominerad till årets HR-bok för att den innehåller konkreta tips för ledare att leda på ett enklare och smartare sätt. Har du läst den?

 

2014-06-12 10:07

På sommaren har de allra flesta lite mer tid för att läsa böcker. Jag vill rekommendera dig att ta tid för detta för jag brukar säga att "leaders are readers". Att läsa några sidor varje dag unnder sommaren ger dig mycket mer än du tror.

I sommar vill jag rekommendera dessa böcker:

Elaines nya bok "Vardagsmakt" är en tänkvärd bok om hur du kan skapa vardagsmakt. En annan bra bok är "Dansa på deadline" som ger dig kunskap om hur du ska sluta skjuta upp saker och få mer gjort. Om du vill bryta eller byta vanor är boken "Vanans makt" boken som du ska läsa.

Bland mina egna böcker vill jag lyfta fram min helt nya bok "Bli en aktiv ledare". Den ger dig bruksanvisningen till hur du går från ord till handling. En annan bok som jag vill lyfta fram är min bok om försäljning eller rättare sagt hur du slutar med försäljning och får kunden att vilja köpa. Boken heter Biologisk försäljning och har tusentals nöjda läsare som fått enkla knep att öka sin försäljning utan att behöva sälja mer. 

Alla ovanstående böcker kan du köpa på Bokus eller Adlibris. Vill du köpa mina böcker kan du även göra det på min hemsida, www.brainscan.se

Skön sommarläsning!

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...