Blogg

2014-04-03 19:07

Sluta snacka och börja göra. Var tydligare och du får resultaten du önskar!

2014-03-24 12:35

Rubriken har en poäng tycker jag. Tiden då dina varor och tjänster var mycket bättre är förbi och kommer inte tillbaka. Idag måste du konkurrera med helt andra saker. Du måste helt enkelt göra ett mycket bättre säljarbete. Det är svårt då många företag inte vet hur de ska göra och använder de enda vapen de känner till, priset. Jag avråder alltid mina klienter från att använda ett sänkt pris för att få affären. På mina utbildningar berättar jag istället hur du ska förändra situationen. Exempelvis berättar jag om ett företag som tappade 37 % av sin försäljning på grund av den globala krisen men som INTE sänkte priset utan istället gjorde något helt annat som DUBBLADE försäljning när de andra på marknaden minskade 39 % i genomsnitt. Vad gjorde de annorlunda tror du?

2014-03-24 11:55

Så här kommer jag stå hela denna vecka. Mars månad är en intensiv leveransmånad med en mängd roliga uppdrag. Denna vecka är det dags för tillväxtutbildning för Academy of Excellence. Om du är företagare och vill växa är de kunskapsleverantören att vända sig till. Ett antal hundra bolag har fått de tio tillväxtnycklar som behövs för att skapa hållbar och snabb tillväxt i små och medelstora bolag.

Från onsdag och framåt är det däremot engelska som gäller. Jag håller en säljutbildning för ett offensivt konsultbolag med verksamhet i Sverige och England vilket innebär att utbildningen hålls på engelska. Svårt? Ja! Roligt? Ja! Veckan avslutas med en avstickare till Sandviken och Göranssons Arena.

Så kan en vecka se ut för mig? Hur ser den ut för dig?

Ha en bra vecka!

Dela med dig

Nyhetsbrev

Vill du ha värdefulla tips och idéer en gång i månaden? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera.

Mina böcker

Här kan du köpa samtliga böcker jag skrivit!

>> Läs mer om mina böcker

Kontakta mig

Ring 0708 570 550 eller maila info@brainscan.se

Blogg

DAILY STANDUP!

2015-09-30 10:30

Daily standupsAndra bra sätt att skapa arbetsglädje är daily standups; snabba, peppande möten före, under eller efter arbetet. Ibland behövs det...